Parteneri

Finalist roblogfest 2011 revista comics Save $20 When You Spend $99!!  Use Code LKS62225.  Valid 2.19 - 2.21.  Online Only, Some Exclusions May Apply.

Wednesday, October 26, 2011

Alexandra Abraham. fashion design. debut ,,Formula''.


Inovatie. Traditie. Spontaneitate. Flexibilitate.


              Acestea sunt numai cateva dintre cuvintele cheie care transpun in scris intr-o modalitate extrem de fidela conceptul colectiei cu iz frantuzesc “ FORMULA”  a Alexandrei Abraham. Hamul, accesoriul central al colectiei nu este un obiect necunoscut pentru vreunul dintre noi si , in acest caz, Alexandra reuseste sa il redea intr-o forma ce nu semnifica represiune, nu este vazut ca un element ce reduce puterea de vointa, ba din contra, libertate si fluiditate, natural, emotie.  Avem in prim plan elementul care reuseste sa ne deosebeasca si care sa se plieze in functie de ceea simtim, credem si suntem.



“Cu totii avem nevoie de o structura fixa care are puterea de a stabiliza elementele mobile,fluide.”



“ Universul reprezinta ideea de necunoscut: simtim limita insa nu suntem capabili sa o vedem. Faptul ca cele doua notiuni, cardinal diferite, se fac simtite prin diferite tipuri de vibratii, ne limiteaza inconstient actiunile, insa in acelasi timp incarcandu-le cu libertate.”



Flexibilitatea, miscarea materialelor, versatilitatea in ceea ce priveste posibilitatile de a mixa materialul dur al hamului ( pielea ) cu diverse alte texturi, fac din colectia Alexandrei Abraham o colectie atemporala, inovativa, ce se pliaza si dezvolta personalitatea creativa a celor care se bucura de ea.



Colectia “ FORMULA “ semnifica libertate in toate formele pe care aceste piese vestimentare le pot lua. Astfel, nuante nisipii se imbina perfect cu nuante de bleumarin si de ivory, determinand cu certitudine ceea ce noi consideram rigid, limitat, terestru cu ceea ce semnifica libertate, flexibilitate. Tinute simple sau drapaje, volum sau nu…ramane la alegerea personala, la starile experimentate si la imaginatia fiecareia dintre noi.

                                                                                            interviu : Roxana Manolache



contact : alexandra.abraham14@gmail.com




No comments:

Post a Comment