Parteneri

Finalist roblogfest 2011 revista comics Save $20 When You Spend $99!!  Use Code LKS62225.  Valid 2.19 - 2.21.  Online Only, Some Exclusions May Apply.

Wednesday, October 26, 2011

Event : Double Damage - Sebo K meets Jozif


Din LONDRA in BERLIN … si  inapoi in Bucuresti cu JOZIF si SEBO K
Doua label-uri ce fac mult zgomot in ultima vreme in cele doua orase de rezidenta – Londra si Berlin, respectiv Crosstown Rebels si  Mobilee, se intalnesc pentru o seara Double Damage in Berlin Club [Str. Constantin Mile nr. 4]  - vineri, 4 noimebrie [2300 h]. 
Pentru ca damage-ul sa fie complet si orele de party duble, la  acelasi pupitru se vor intalni  DJ-ul si producer-ul londonez JOZIF de la Crosstown Rebels si  berlinezul SEBO K de la Mobilee.
Despre cei de la Mobilee se poate spune ca sunt responsabili pentru organizarea  unor showcase-uri extrem de exclusive pe rooftop-ul hotelului Silken Diagonal din Barcelona, in cadrul SONAR Fest inca din anul 2007, evenimente unde accesul este posibil doar daca numele tau se regaseste pe faimosul guest list. Intitulate MOBILEE&FRIENDS, ele se intind pe durata a trei zile timp in care Mobilee si prietenii lor de la label-uri precum Spectral Sound, Diynamic, Rekids sau  Mothership gazduiesc o petrecere la care miile de hit-uri pe youtube o recomanda ca a fi un loc in care trebuie sa ajungi macar o data pe toata durata Sonar-ului. 
Mobilee & friends Rooftop Party - Sonar 2011 - Hotel Diagonal Saturday



 Colaborarile artistilor de la Mobilee - printre care cateva nume deja cunoscute precum PAN POT, SEBO K, Rodriguez Jr., And ID, Anja Schneider, se extind in fiecare an iar pana in acest moment celebrul rooftop i-a gazduit printre altii pe celebrii Miss Kitten, DOP, Solomun.
Sebo K  este unul dintre artistii de baza ai Mobilee si totodata cel mai vechi membru al sau ce se poate lauda cu o cariera impresionanta, inceputa la mijlocul anilor 90, timp in care si-a asigurat, inca din 2002, si o rezidenta la  faimosul club berlinez Watergate.  Sebo K  este renumit pentru mixajul de sunete de ultima ora cu accente vintage, gasindu-si inspiratia in clasicii din Chicago sau Detroit, dar si in tech-house-ul european.
Sebo K at mobilee & friends - Sonar 2011 - Hotel Diagonal Saturday http://soundcloud.com/mobilee-records/sebo-k-mobilee-friends-sonar


 Jozif  revine in Bucuresti pentru un set eclectic de toamna, dupa ce in primavara aceasta a fost prezent la MNAC, in cadrul unuia dintre cel mai forward thinking festivaluri de muzica electronica din Bucuresti. Printe fanii declarati ai lui Jozif ii intalnim pe Craig Richards, alaturi de care semneaza release-uri sub labelul First on Finger, dar si pe Ben Watt, Matt Tolfrey, Andrew Weatherall, Paul Woolford  sau Ashley Beadle. Un excelent producator si DJ, pe Jozif il poti asculta cu regularitate in line-up-ul unor cluburi celebre  precum FABRIC din Londra sau SPACE din Ibiza, iar anul acesta este invitat la MIAMI WMC si se pregateste pentru un turneu in US.
Jozif - John Digweed Transitions Show - 21/01/2011

Pregateste-te sa-ti dublezi orele de party pentru un DOUBLE DAMAGE total pe 4 noimebrie, la club Berlin, alaturi de Mobilee si Crosstown Rebels, SEBO K  si Jozif! 

***
20 lei inainte de 12 h // 30 lei dupa  12h
Club Berlin: Str. Constantin Mile nr. 4
Double Damage is introduced to you by Love Events & PS Love 
For more info:  double2damage [at] gmail.com



                 facebook event : http://www.facebook.com/event.php?eid=178228958927392


              

1 comment: